Besök någon av våra butiker

I våra butiker har vi ett stort sortiment av tillbehör och reservdelar till dina maskiner. Det vi inte har i lager kan vi snabbt få hem, ofta redan till morgonen efter.

I början av 2016 förvärvade Söderberg & Haak den mångåriga återförsäljaren Traktorcentralen. I och med detta stärks Söderberg & Haaks position i hela Mälardalsregionen och Dalarna avsevärt framöver.

Traktorcentralen AB startades 1961 och har drivits som familjeföretag i tre generationer. I och med förvärvet övertar Söderberg & Haak Traktorcentralens anläggningar i Enköping och Stora Skedvi under det nya namnet Söderberg & Haak TC. Geografiskt verkar vi i Uppland, Västmanland, Sörmland och Dalarna.

Genom åren har vi skaffat oss en bred kunskap om våra maskiner samt vad som förväntas av dem, likväl vad som förväntas av oss. Vi vänder oss till alla kunder inom jord- och skogsbruk samt grönyta och entreprenad.

Från Enköping ”Sveriges närmaste stad” når vi våra kunder i hela Mälardalsregionen.Anläggningen i Stora Skedvi ligger centralt placerad i Dalarna. Gemensamt för båda anläggningarna är att vi har fullt fokus på jord, skog samt grönyte- och entreprenadmaskiner. Vi har stora ändamålsenliga verkstäder, servicebilar samt välfyllda reservdelslager. Allt för att kunna serva våra kunder på bästa möjliga sätt i vardagen.

Enköping Stora Skedvi
Öppettider:
Försäljning 7-16
Butik och reservdelar 7-16
Verkstad 7-16
Öppettider:
Försäljning 7-16
Butik och reservdelar 7-16
Verkstad 7-16
För adress och telefonnummer, se längst ned på hemsidan
För adress och telefonnummer, se längst ned på hemsidan

Viktig information vid reservdelsbeställning

För att vi skall kunna hjälpa er på snabbaste sätt, behöver vi veta modellnamn, modellnummer och chassienummer på maskinen. När det gäller motordelar krävs även ett komplett motornummer
(ofta instansat på motorn.)

För att göra dina reservdelsbeställningar hos din återförsäljare enklare, snabbare och säkrare kan du själv koppla upp dig mot Case IHs eller New Hollands internetbaserade reservdelskataloger:

New Holland/Fiat/Ford
Case IH/Case/IH/David Brown

 

Följ oss på